”Valmistamme joka päivä lounaat itse keittiössä. Meillä ei ole kiertäviä ruokalistoja, vaan ne suunnitellaan aina kauden raaka-aineiden ympärille. Teemme tiivistä yhteistyötä hovituottajamme Sorrin Puutarhan kanssa. Vesku tuo meille aina parhaat kasvikset tilaltaan, johon ajaa hallilta 15 minuuttia.
Nykyisin kasvatan myös itse joitain raaka-aineitamme ja esimerkiksi raparperit, omenat ja perunat tulevat kesän aikana omalta tilaltani Paimiosta.
Meille on tärkeää, että ruokamme on hyvää, mutta myös täyttävää, joten kiinnitämme erityistä huomiota annosten proteiinisisältöihin. Lisäksi suolaisuuden, makeuden ja happaman tasapaino pitää olla kunnossa, ja annoksissa pitää olla vähän jotain rapeaa, jotain mehevää ja jotain raikasta.
Kiitos kaikille jo vuosia meillä käyneille, ja niille jotka eivät vielä ole maistaneet ruokiamme: nyt äkkiä kauppahalliin!”
Marjaana Pohjola, Roots Kitchenin perustaja