Olemme auki ma-pe 11-17.30 ja la 11-15.30!
Hinnat:
Ma-to lämmin ruoka 13,70 €, salaatti 13,70 € ja keitto 11,20 €
50/50 (puolet salaattia ja puolet lämmintä ruokaa) 14,90 €
Combo (alkukeitto ja -salaatti sekä lämmin ruoka) 16,90 €
Perjantain burger 13,70 €
Lauantain brunssille on vaihtoehtoina kaksi kokoa 14,50/19,90 euroa
Ma – to lounaisiin sisältyy vastaleivottu leipä ja dippi sekä Turun kahvipaahtimon vastajauhettu kahvi / haudutettu tee. Burgerin ja brunssin hintaan sisältyy myös kahvi/tee.
Ma 13.1.
Lämmin: Red currya kikherneillä ja parsakaalilla, kaneliriisiä, kirsikkatomaattia, cashewpähkinää ja korianteria (v, g)
Salaatti: Jalopeno-tofuskagenia, paahdettua kesäkurpitsaa, omenaa, salaattia, quinoaa limevinegretellä, paahdettuja siemeniä ja basilikaa (v, g)
Viikon keitto: Lämpimän tulista myskikurpitsa-porkkanakeittoa, kookoskermaa, chimichurria ja suolapähkinää (v, g)
Ti 14.1.
Lämmin: Yrttistä linssikormaa, basmatiriisiä korianterinsiemenillä, chilipikkelöityä kukkakaalia, paahdettua mantelia ja korianteria (v, g)
Salaatti: Jalopeno-tofuskagenia, paahdettua kesäkurpitsaa, omenaa, salaattia, quinoaa limevinegretellä, paahdettuja siemeniä ja basilikaa (v, g)
Viikon keitto: Lämpimän tulista myskikurpitsa-porkkanakeittoa, kookoskermaa, chimichurria ja suolapähkinää (v, g)
Ke 15.1.
Lämmin: Massaman currya voipavuilla ja bataatilla, kookosriisiä, limepikkelöityä punasipulia, thaibasilikaa ja cashew-pähkinää (v, g)
Salaatti: Rapeaa tofua, satay-kastiketta, gochujang-kurkkua, kirsikkatomaattia, salaattia, ituja, suolapähkinää, korianteria ja kevätsipulia (v, g)
Viikon keitto: Lämpimän tulista myskikurpitsa-porkkanakeittoa, kookoskermaa, chimichurria ja suolapähkinää (v, g)
To 16.1.
Lämmin: Butter tofua kukkakaalilla, limeriisiä, chilipikkelöityä punakaalia, paahdettua mantelia ja korianteria (v, g)
Salaatti: Rapeaa tofua, satay-kastiketta, gochujang-kurkkua, kirsikkatomaattia, salaattia, ituja, suolapähkinää, korianteria ja kevätsipulia (v, g)
Viikon keitto: Lämpimän tulista myskikurpitsa-porkkanakeittoa, kookoskermaa, chimichurria ja suolapähkinää (v, g)
Pe 17.1.
Vegeburger!
Rapeaa mausteista soijaa, pesto-hernedippiä, balsamicomarinoitua tomaattia, salaattia ja Mbakery briossia, sekä ranut rakuunamajoneesilla
(vegaanista, saa gluteenittomana)
La 18.1.
Brunssilautanen:
Paahdettua misokukkakaalia, kurkku-punakaalipikkeliä aasialaisittain, satay-kastiketta (sisältää maapähkinää), salaattia, suolapähkinää ja korianteria
Rapeaa mausteista tofua, seesam-neulapapupaistosta ja rakuunamajoneesia
Valkosipulifocacciaa ja lime-voipapuhummusta
Isossa brunssissa lisäksi:
Paahteista tomaattikeittoa, pikkelöityä jalopenoa, rapeaa punasipulia ja thaibasilikaa
Ananas-passion-mangosmoothie
Omenahyvettä vaniljakastikkeella
(vegaanista, saa gluteenittomana)