Olemme auki ma-pe 11-17.30 ja la 11-15.30!

Hinnat:

Ma-to lämmin ruoka 13,70 €, salaatti 13,70 € ja keitto 11,20 €

50/50 (puolet salaattia ja puolet lämmintä ruokaa) 14,90 €

Combo (alkukeitto ja -salaatti sekä lämmin ruoka) 16,90 €

Perjantain burger 13,70 €

Lauantain brunssille on vaihtoehtoina kaksi kokoa 14,50/19,90 euroa

Ma – to lounaisiin sisältyy vastaleivottu leipä ja dippi sekä Turun kahvipaahtimon vastajauhettu kahvi / haudutettu tee. Burgerin ja brunssin hintaan sisältyy myös kahvi/tee.

Ma 17.3.

Lämmin: Vihreää currya neula- ja edamamepavuilla, kookosriisiä, pikkelöityä punasipulia, thaibasilikaa ja suolacashewpähkinää (v, g)
Salaatti: Misopaahdettua kukkakaalia, appelsiinia, kirsikkatomaattia, tajin-tofudippiä, tahinimarinoitua quinoaa, salaattia, korianteria ja suolapähkinää (v, g)
Viikon keitto: Sitruunaista maa-artisokka-palsternakkakeittoa, yrttiöljyä, vegefetaa ja paahdettua mantelia (v, g)

Ti 18.3.

Lämmin: Kermaista voipapupataa salvialla, appelsiiniriisiä, rakuunapikkelöityä kurkkua, paahdettuja siemeniä ja lehtipersiljaa (v, g)
Salaatti: Misopaahdettua kukkakaalia, appelsiinia, kirsikkatomaattia, tajin-tofudippiä, tahinimarinoitua quinoaa, salaattia, korianteria ja suolapähkinää (v, g)
Viikon keitto: Sitruunaista maa-artisokka-palsternakkakeittoa, yrttiöljyä, vegefetaa ja paahdettua mantelia (v, g)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ke 19.3.

Lämmin: Rootsin taginea kikherneillä ja aprikoosilla, za’atar riisiä, paahdettua mantelia ja korianteria (v, g)
Salaatti: Paahdettua parsakaalia, rapeaa kikhernettä, caesar-kastiketta, valkosipulikrutonkeja, sitruunaista quinoaa, salaattia, pinaattia ja manteliparmesaania (v, g)
Viikon keitto: Sitruunaista maa-artisokka-palsternakkakeittoa, yrttiöljyä, vegefetaa ja paahdettua mantelia (v, g)

To 20.3.

Lämmin: Maapähkinäcurrya tofulla, limeriisiä, kurkku-fenkolipikkeliä, korianteria ja chili-paahdettuja siemeniä (v, g)
Salaatti: Paahdettua parsakaalia, rapeaa kikhernettä, caesar-kastiketta, valkosipulikrutonkeja, sitruunaista quinoaa, salaattia, pinaattia ja manteliparmesaania (v, g)
Viikon keitto: Sitruunaista maa-artisokka-palsternakkakeittoa, yrttiöljyä, vegefetaa ja paahdettua mantelia (v, g)

Pe 21.3.

Vegeburger!
Fritattua bulgogi-soijaa, sitruunaruoho-retikkapikkeliä, garimajoneesia, salaattia ja Mbakeryn briossia, sekä ranut limemajoneesilla
(v, saa g)

 

 

La 22.3.

Brunssilautanen:
Fritattuja juures-härkäpapupyöryköitä limemajoneesilla, sekä za’atarilla maustettua paistosta lehti- ja punakaalista
Paahdettua munakoisoa, veriappelsiinia, maustepikkeliä kurkusta, fenkolista ja retikasta, sekä salaattia, manteliparmesaania ja minttua
Yrttifoccaciaa ja chilihummusta
Isossa brunssissa lisäksi:
Kermaista palsternakkakeittoa paahdetulla maa-artisokalla ja valkosipulikrutongeilla
Puolukkasmoothieta
Marjapiirakkaa vaniljakastikkeella