Olemme auki ma-pe 11-17.30 ja la 11-15.30!

Hinnat:

Ma-to lämmin ruoka 13,70 €, salaatti 13,70 € ja keitto 11,20 €

50/50 (puolet salaattia ja puolet lämmintä ruokaa) 14,90 €

Combo (alkukeitto ja -salaatti sekä lämmin ruoka) 16,90 €

Perjantain burger 13,70 €

Lauantain brunssille on vaihtoehtoina kaksi kokoa 14,50/19,90 euroa

Ma – to lounaisiin sisältyy vastaleivottu leipä ja dippi sekä Turun kahvipaahtimon vastajauhettu kahvi / haudutettu tee. Burgerin ja brunssin hintaan sisältyy myös kahvi/tee.

Ma 14.7.

Lämmin: Vihreää currya tofulla, paahdettua kukkakaalia, limeriisiä, kevätsipulia, thaibasilikaa, tuoretta chiliä ja suolacashewpähkinää (v, g)
Salaatti: Paahdettua neulapapua, za’atar-marinoitua quinoaa, basilika-tofudippiä, Sorrin salaattia, kesäkaalia ja kyssäkaalia vadelmavinegretellä sekä paahdettua mantelia ja minttua (v, g)
Viikon keitto: Sitruunaista kesäkurpitsakeittoa, basilikaöljyä, savumantelia ja tilliä (v, g)

Ti 15.7.

Lämmin: Rootsin taginea kikherneillä ja aprikoosilla, korinttiriisiä, tuoretta korianteria, kevätsipulia ja suolapähkinää (v, g)
Salaatti: Paahdettua neulapapua, za’atar-marinoitua quinoaa, basilika-tofudippiä, Sorrin salaattia, kesäkaalia ja kyssäkaalia vadelmavinegretellä sekä paahdettua mantelia ja minttua (v, g)
Viikon keitto: Sitruunaista kesäkurpitsakeittoa, basilikaöljyä, savumantelia ja tilliä (v, g)

 

Ke 16.7.

Lämmin: Massaman currya perunalla (sis. maapähkinää), kookosriisiä, chilipikkelöityä porkkanaa, korianteria ja suolapähkinää (v, g)
Caesarsalaatti: Rapeita mausteisia voipapuja, pikkelöityä fenkolia, balsamicomarinoitua kirsikkatomaattia, Sorrin salaattia ja pinaattia caesarkastikkeella, siemenparmesaania, valkosipulikrutonkeja ja basilikaa (v, saa g)
Viikon keitto: Sitruunaista kesäkurpitsakeittoa, basilikaöljyä, savumantelia ja tilliä (v, g)

To 17.7.

Lämmin: Fritattua mausteista tofua, paahteista chili-paprikakastiketta, yrttistä perunamuusia, kevätsipulia ja paahdettua mantelia (v, g)
Caesarsalaatti: Rapeita mausteisia voipapuja, pikkelöityä fenkolia, balsamicomarinoitua kirsikkatomaattia, Sorrin salaattia ja pinaattia caesarkastikkeella, siemenparmesaania, valkosipulikrutonkeja ja basilikaa (v, saa g)
Viikon keitto: Sitruunaista kesäkurpitsakeittoa, basilikaöljyä, savumantelia ja tilliä (v, g)

 

 

 

 

 

 

 

Pe 18.7.

Burger vielä pohdinnassa!

 

La 19.7.

Brunssilautanen julkaistaan perjantaina!