Olemme auki ma-pe 11-17.30 ja la 11-15.30

Rootsin Menu. Hinnat ma-pe lämmin ruoka 13,50, salaatti 13,50, keitto 11,20,

50/50 (puolet salaattia ja puolet lämmintä ruokaa) 14,90,

combo (alkukeitto ja -salaatti sekä lämmin ruoka) 16,90

perjantain burger 13,50 sekä

lauantain brunssille on vaihtoehtoina kaksi kokoa 14,50/19,90 euroa

Ma – to lounaisiin sisältyy vastaleivottu leipä ja dippi sekä Turun kahvipaahtimon vastajauhettu kahvi/ haudutettu tee. Burgerin ja brunssin hintaan sisältyy myös kahvi/tee.

Ma 22.7.

Lämmin: Vihreää currya neulapavuilla, basmatiriisiä, thaibasilikaa ja cashewpähkinää (v, g)
Salaatti: Sitruunamarinoitua kyssäkaalia, paahdettua perunaa, salvia-tofudippiä, chili-tahiniquinoaa, Sorrin salaatteja, lehtikaalia ja paahdettua mantelia (v, g)
Viikon keitto: Appelsiinista bataatti-porkkanakeittoa, paahdettuja siemeniä ja korianteria (v, g)

Ti 23.7.

Lämmin: Mausteista soijamurukastiketta sienillä, perunamuusia paahdetulla sipulilla, Myrttisen suolakurkkua ja paahdettua mantelia (v, g)
Salaatti: Sitruunamarinoitua kyssäkaalia, paahdettua perunaa, salvia-tofudippiä, chili-tahiniquinoaa, Sorrin salaatteja, lehtikaalia ja paahdettua mantelia (v, g)
Viikon keitto: Appelsiinista bataatti-porkkanakeittoa, paahdettuja siemeniä ja korianteria (v, g)

Ke 24.7.

Lämmin: Massaman currya tofulla (sis. maapähkinää), limeriisiä, kirsikkatomaattia, suolapähkinää ja korianteria (v, g)
Salaatti: Taboulehia couscousista, kurkusta, tomaatista ja punasipulista, granaattiomenaa, vegefeta-tsatsikia, Sorrin salaatteja, rapeaa mausteista voipapua ja minttua (v)
Viikon keitto: Appelsiinista bataatti-porkkanakeittoa, paahdettuja siemeniä ja korianteria (v, g)

To 25.7.

Lämmin: Lämpimän tulista tofu-kookoskastiketta, paahdettua kukkakaalia, tummaa riisiä ja cashewpähkinää (v, g)
Salaatti: Taboulehia couscousista, kurkusta, tomaatista ja punasipulista, granaattiomenaa, vegefeta-tsatsikia, Sorrin salaatteja, rapeaa mausteista voipapua ja minttua (v)
Viikon keitto: Appelsiinista bataatti-porkkanakeittoa, paahdettuja siemeniä ja korianteria (v, g)

Pe 26.7.

Perjantaiburger
Rapeaa soijaa teriyakilla, inkivääripikkelöityä retikkaa, kurkkumajoneesia, Sorrin salaattia ja Mbakeryn seesamsämpylää, sekä ranut jalopenomajoneesilla
(v, saa g)

La 27.7.

Lauantaibrunssi!

Sorrin salaatteja, tillimarinoitua quinoaa, timjamipaahdettua perunaa, kyssäkaalia, pikkelöityä retikkaa, kirsikkatomaattia ja kevätsipulia
Paistos parsakaalista ja kukkakaalista
Vihreää tofucurrya, vegaanista majoneesia
Sitruunahummusta ja rosmariini-focacciaa
Isossa brunssissa lisäksi:
Bataattikeittoa, siemeniä ja vegefetaa
Smoothie appelsiinista, omenasta ja inkivääristä
Porkkanakakkua mantelilla
(vegaanista, kaiken saa gluteenittomana)