Olemme auki ma-pe 11-17.30 ja la 11-15.30

Rootsin Menu. Hinnat ma-pe lämmin ruoka 13,50, salaatti 13,50, keitto 11,20,

50/50 (puolet salaattia ja puolet lämmintä ruokaa) 14,90,

combo (alkukeitto ja -salaatti sekä lämmin ruoka) 16,90

perjantain burger 13,50 sekä

lauantain brunssille on vaihtoehtoina kaksi kokoa 14,50/19,90 euroa

Ma – to lounaisiin sisältyy vastaleivottu leipä ja dippi sekä Turun kahvipaahtimon vastajauhettu kahvi/ haudutettu tee. Burgerin ja brunssin hintaan sisältyy myös kahvi/tee.

Ma 22.4.

Lämmin: Butter tofu-currya kesäkurpitsalla, seesamriisiä, korianteria ja cashewpähkinää (v, g)
Salaatti: Za’atar paahdettua parsakaalia ja paprikaa, sitruunamarinoitua lehtikaalia, tofudippiä vihreällä chilillä, salaatteja, mausteista couscousia korinteilla ja aprikoosilla, suolapähkinää ja korianteria (v)
Viikon keitto: Mausteista munakoisokeittoa, vegefetaa, paahdettua mantelia ja minttua (v, g)

 

Ti 23.4.

Lämmin: Massaman currya tofulla ja bataatilla, limeriisiä, kirsikkatomaattia, cashewpähkinää ja thaibasilikaa (v, g)
Salaatti: Za’atar paahdettua parsakaalia ja paprikaa, sitruunamarinoitua lehtikaalia, tofudippiä vihreällä chilillä, salaatteja, mausteista couscousia korinteilla ja aprikoosilla, suolapähkinää ja korianteria (v)
Viikon keitto: Mausteista munakoisokeittoa, vegefetaa, paahdettua mantelia ja minttua (v, g)

 

 

 

Ke 24.4.

Lämmin: Rootsin caponataa soijalla, mausteista riisiä korinteilla, rapeita kikherneitä ja korianteria (v, g)
Salaatti: Valkosipulipaahdettua perunaa, yrttimarinoitua voipapua, uunipaahdettua kirsikkatomaattia, salaatteja ja pinaattia, vegefetaa, paahdettuja siemeniä ja basilikaa (v, g)
Viikon keitto: Mausteista munakoisokeittoa, vegefetaa, paahdettua mantelia ja minttua (v, g)

 

 

 

 

To 25.4.

Lämmin: Kermaista kikhernecurrya, basmatiriisiä, tuoretta chiliä, paahdettua mantelia ja korianteria (v, g)
Salaatti: Valkosipulipaahdettua perunaa, yrttimarinoitua voipapua, uunipaahdettua kirsikkatomaattia, salaatteja ja pinaattia, vegefetaa, paahdettuja siemeniä ja basilikaa (v, g)
Viikon keitto: Mausteista munakoisokeittoa, vegefetaa, paahdettua mantelia ja minttua (v, g)

 

 

Pe 26.4.

Vegan burger!
Fritattua mausteista porkkana-siemen-soijapihviä, seesampikkelöityä punasipulia, salaatteja, Mbakeryn seesamsämpylä, rapeaa omenaa ja mango-currymajoneesia, sekä ranut chilimajoneesilla
(v, saa g)

 

La 27.4.

Brunssilautanen:
Inkivääripikkelöityä kurkkua, ananasta, chili-tahinimarinoitua quinoaa, paahdettuja voipapuja, Sorrin salaatteja, suolacashewpähkinää ja korianteria
Seesam-maustettua paistosta munakoisosta, parsakaalista, paprikasta ja kesäkurpitsasta
Fritattuja porkkana-siemen-soijapyöryköitä ja mango-currymajoneesia
Valkosipulifocacciaa ja yrttihummusta
Isossa brunssissa lisäksi:
Mausteista kesäkurpitsapiirakkaa, chilidippiä ja kevätsipulia
Vihersmoothie omenasta, avokadosta ja thaibasilikasta
Porkkanakakkua appelsiinikuorrutteella ja paahdetulla mantelilla
(vegaanista, kaiken saa gluteenittomana)