Olemme auki ma-pe 11-17.30 ja la 11-15.30!

Hinnat:

Ma-to lämmin ruoka 13,50 €, salaatti 13,50 € ja keitto 11,20 €

50/50 (puolet salaattia ja puolet lämmintä ruokaa) 14,90 €

Combo (alkukeitto ja -salaatti sekä lämmin ruoka) 16,90 €

Perjantain burger 13,50 €

Lauantain brunssille on vaihtoehtoina kaksi kokoa 14,50/19,90 euroa

Ma – to lounaisiin sisältyy vastaleivottu leipä ja dippi sekä Turun kahvipaahtimon vastajauhettu kahvi / haudutettu tee. Burgerin ja brunssin hintaan sisältyy myös kahvi/tee.

Ma 21.10.

Lämmin: Butter tofua kukkakaalilla, basmatiriisiä, chilipikkelöityä punakaalia, suolapähkinää ja korianteria (v, g)
Salaatti: Paahdettua perunaa lehtikaalipestolla, marinoitua kyssäkaalia, basilika-quinoaa, tofuskagendippiä, Sorrin salaatteja, ruohosipulia ja paahdettua mantelia (v, g)
Viikon keitto: Kermaista punajuurikeittoa, marinoitua päärynää, vegefetaa, savumantelia ja kevätsipulia (v, g)

Ti 22.10.

Lämmin: Paahteista paprikapataa, rapeaa tofua, sipuli-perunamuusia, savumantelia ja basilikaa (v, g)
Salaatti: Paahdettua perunaa lehtikaalipestolla, marinoitua kyssäkaalia, basilika-quinoaa, tofuskagendippiä, Sorrin salaatteja, ruohosipulia ja paahdettua mantelia (v, g)
Viikon keitto: Kermaista punajuurikeittoa, marinoitua päärynää, vegefetaa, savumantelia ja kevätsipulia (v, g)

Ke 23.10.

Lämmin: Kesäkurpitsa-currya tofulla, biriyani-riisiä, korianteria, paahdettua mantelia ja granaattiomenaa (v, g)
Salaatti: Paahdettua myskikurpitsaa, rosmariinipikkelöityä puolukkaa, tahinimarinoitua linssiä, cashewdippiä, Sorrin salaattia, minttua ja kevätsipulia, sekä chilipaahdettuja siemeniä (v, g)
Viikon keitto: Kermaista punajuurikeittoa, marinoitua päärynää, vegefetaa, savumantelia ja kevätsipulia (v, g)

To 24.10.

Lämmin: Tofua ja paahdettuja kasviksia kookoksisessa cashewkastikkeessa, pikkelöityä punasipulia, basmatiriisiä ja korianteria (v, g)
Salaatti: Paahdettua myskikurpitsaa, rosmariinipikkelöityä puolukkaa, tahinimarinoitua linssiä, cashewdippiä, Sorrin salaattia, minttua ja kevätsipulia, sekä chilipaahdettuja siemeniä (v, g)
Viikon keitto: Kermaista punajuurikeittoa, marinoitua päärynää, vegefetaa, savumantelia ja kevätsipulia (v, g)

Pe 25.10.

Vegeburger!
(v, saa g)

La 26.10.

Brunssilautanen julkaistaan perjantaina!