Olemme auki ma-pe 11-17.30 ja la 11-15.30

Rootsin Menu. Hinnat ma-pe lämpimille lounaille 11,90, salaatti 11,90, keitto 10,00, burgeri 12,90 sekä lauantain brunssille on vaihtoehtoina kaksi kokoa 13,90/19,90 euroa

Ma – to lounaisiin sisältyy vastaleivottu leipä ja dippi sekä Turun kahvipaahtimon vastajauhettu kahvi/ haudutettu tee. Burgerin ja brunssin hintaan sisältyy myös kahvi/tee.

Ma 28.11.

Lämmin: Lämpimän tulista myskikurpitsacurrya tofulla, korianteririisiä, paahdettua mantelia ja rapeita kikherneitä (v,g)
Salaatti: Yrttistä quinoaa, paahdettua juuriselleriä ja punajuurta, mausteista pikkelikurkkua, paahdettuja siemeniä ja yrttejä (v,g)
Keitto:Miso-bataattikeittoa, paahdettuja seesaminsiemeniä ja yrttejä (v,g)

 

 

Ti 29.11.

Lämmin: Kukkakaali currya kikherneillä, seesamriisiä, sitruunapikkelöityä punasipulia ja yrttejä (v,g)
Salaatti: Yrttistä quinoaa, paahdettua juuriselleriä ja punajuurta, mausteista pikkelikurkkua, paahdettuja siemeniä ja yrttejä (v,g)
Keitto: Miso-bataattikeittoa, paahdettuja sesaminsiemeniä ja yrttejä (v,g)

 

 

 

 

 

 

 

Ke 30.11.

Lämmin: Vihreää currya, rapeaa soijaa, inkivääririisiä ja paahdettuja cashewpähkinöitä (v,g)
Salaatti: Sitruunaista couscousia, mausteista paahdettua bataattia, chili-pikkelöityä porkkanaa, hummusta ja paahdettua mantelia (v)
Keitto: Paahdettua purjo-perunakeittoa, krutonkeja ja ruohosipulia (v, saa g)

To 1.12.

Suljemme tänään poikkeuksellisesti jo klo 14
Lämmin: Punaista linssikormaa, za’taar-maustettua tummaa riisiä, paahdettuja maapähkinöitä ja yrttejä (v,g)
Salaatti: Sitruunaista couscousia, mausteista paahdettua bataattia, chili-pikkelöityä porkkanaa, hummusta ja paahdettua mantelia (v)
Keitto: Paahdettua purjo-perunakeittoa, krutonkeja ja ruohosipulia (v, saa g)

 

 

 

Pe 2.12.

Vege-burgeria!
Mbakeryn seesamsämpylä, bbq-glaseerattu siemen-juurespihvi, karamellisoitua sipulia, marinoitua tomaattia, paahdettua valkosipuliaiolia sekä ranut paprikamajoneesilla
(vegaaninen, saa gluteenittomana)

 

 

 

 

 

 

 

La 3.12..

Brunssi julkaistaan perjantaina