Olemme auki ma-pe 11-17.30 ja la 11-15.30!

Hinnat:

Ma-to lämmin ruoka 13,50 €, salaatti 13,50 € ja keitto 11,20 €

50/50 (puolet salaattia ja puolet lämmintä ruokaa) 14,90 €

Combo (alkukeitto ja -salaatti sekä lämmin ruoka) 16,90 €

Perjantain burger 13,50 €

Lauantain brunssille on vaihtoehtoina kaksi kokoa 14,50/19,90 euroa

Ma – to lounaisiin sisältyy vastaleivottu leipä ja dippi sekä Turun kahvipaahtimon vastajauhettu kahvi / haudutettu tee. Burgerin ja brunssin hintaan sisältyy myös kahvi/tee.

Ma 9.9.

Lämmin: Linssi-kesäkurpitsakormaa, limeriisiä, paahdettuja neulapapuja, siemeniä ja kevätsipulia (v, g)
Salaatti: Misopaahdettua kukkakaalia, maustettua kaali-retikkapikkeliä, kirsikkatomaattia, gochujang-tofudippiä, Sorrin salaatteja, pinaattia, korianteria ja suolapähkinää (v, g)
Viikon keitto: Kermaista punajuurikeittoa, oman pihan omenaa, paahdettuja siemeniä ja basilikaa (v, g)

Ti 10.9.

Lämmin: Massaman currya kikherneillä (sis. maapähkinää), kookosriisiä, thaibasilikaa, tuoretta chiliä ja suolapähkinää (v, g)
Salaatti: Misopaahdettua kukkakaalia, maustettua kaali-retikkapikkeliä, kirsikkatomaattia, gochujang-tofudippiä, Sorrin salaatteja, pinaattia, korianteria ja suolapähkinää (v, g)
Viikon keitto: Kermaista punajuurikeittoa, oman pihan omenaa, paahdettuja siemeniä ja basilikaa (v, g)

Ke 11.9.

Lämmin: Butter ”chicken”-currya voipavuilla, basmatiriisiä, kirsikkatomaattia, cashewpähkinää ja korianteria (v, g)
Salaatti: Paahdettua myskikurpitsaa, rapeaa tofua, satay-kastikketta, chilipikkelöityä punasipulia, riisinuudelia, Sorrin salaatteja, kevätsipulia, minttua ja seesaminsiemeniä (v, g)
Viikon keitto: Kermaista punajuurikeittoa, oman pihan omenaa, paahdettuja siemeniä ja basilikaa (v, g)

To 12.9.

Lämmin: Tofu tikka masalaa, kurkumariisiä, paahdettua chili-mantelia, maustepikkelöityä porkkanaa ja korianteria (v, g)
Salaatti: Paahdettua myskikurpitsaa, rapeaa tofua, satay-kastikketta, chilipikkelöityä punasipulia, riisinuudelia, Sorrin salaatteja, kevätsipulia, minttua ja seesaminsiemeniä (v, g)
Viikon keitto: Kermaista punajuurikeittoa, oman pihan omenaa, paahdettuja siemeniä ja basilikaa (v, g)

Pe 13.9.

Vegaaninen purilainen
Fritattua palsternakka-soijapihviä siemenillä, paahdettua paprikaa, Sorrin salaatteja, Mbakeryn seesamsämpylää ja minttu-kurkkuraitaa, sekä ranut ranch-majoneesilla
(v, saa g)

 

La 14.9.

Brunssilautanen julkaistaan perjantaina 🙂