Olemme auki ma-pe 11-17.30 ja la 11-15.30

Rootsin Menu. Hinnat ma-pe lämmin ruoka 12,90, salaatti 12,70, keitto 10,90, 50/50 (puolet salaattia ja puolet lämmintä ruokaa) 14,90,

combo (alkukeitto ja -salaatti sekä lämmin ruoka) 16,90

perjantain burgeri 12,90 sekä

lauantain brunssille on vaihtoehtoina kaksi kokoa 13,90/19,90 euroa

Ma – to lounaisiin sisältyy vastaleivottu leipä ja dippi sekä Turun kahvipaahtimon vastajauhettu kahvi/ haudutettu tee. Burgerin ja brunssin hintaan sisältyy myös kahvi/tee.

Ma 27.11.

Lämmin: Mausteista kaalipataa soijalla, tummaa riisiä, puolukkahilloa, savumantelia ja yrttejä (v,g)
Salaatti: Salaatteja, yrttistä quinoaa, chilipaahdettua perunaa ja myskikurpitsaa, paprikahummusta, marinoitua lehtikaalia, suolapähkinöitä ja kevätsipulia (v,g)
Keitto: Sitruunaista palsternakkakeittoa, rapeaa sipulia ja yrttejä (v, saa g)

Ti 28.11.

Lämmin: Tofu tikka masalaa, korianteririisiä, cashewpähkinöitä ja yrttejä (v,g)
Salaatti: Salaatteja, yrttistä quinoaa, chilipaahdettua perunaa ja myskikurpitsaa, paprikahummusta, marinoitua lehtikaalia, suolapähkinöitä ja kevätsipulia (v,g)
Keitto: Sitruunaista palsternakkakeittoa, rapeaa sipulia ja yrttejä (v, saa g)

 

 

 

Ke 29.11.

Lämmin: Paahteista paprikapataa rapealla soijalla, sipuli-perunamuusia, paahdettua mantelia ja yrttejä (v,g)
Salaatti: Salaatteja, chilimarinoituja voipapuja, fritattuja mausteisia ruusukaaleja, appelsiini-tahinikastiketta, rosmariinipikkelöityä punasipulia, paahdettuja siemeniä ja ruohosipulia (v,g)
Keitto: Paahteista juurisellerikeittoa, yrttipestoa ja paahdettua mantelia (v,g)

 

 

 

 

To 30.11.

Lämmin: Paahdettua bataattia ja soijaa chili-kookoskastikkeessa, limeriisiä, seesampikkelöityä kukkakaalia ja korianteria (v,g)
Salaatti: Salaatteja, chilimarinoituja voipapuja, fritattuja mausteisia ruusukaaleja, appelsiini-tahinikastiketta, rosmariinipikkelöityä punasipulia, paahdettuja siemeniä ja ruohosipulia (v,g)
Keitto: Paahteista juurisellerikeittoa, yrttipestoa ja paahdettua mantelia (v,g)

 

 

 

 

Pe 1.12.

Vegan burger:
(v, saa g)

 

La 2.12.

Brunssi julkaistaan perjantaina