Turun lounaslista – viikko 12

Lämmin lounas 10,50€, salaatti 10€, keitto 8,90€.
Perjantai-burgeri 12€.

Ma 17.3.

Lämmin: Sataytofua, basmatiriisiä, soija-inkiväärikasviksia, pinaattia sekä sitruunaruohomajoneesia (v, g, m)

Salde: Salaattia marinoidusta munakoisosta, couscousista, fetasta ja mausteisiksi paistetuista kikherneistä (saatavana vegaanisena, saatavana gluteenittomana)

Keitto: Rootsin ”kanakeitto”: Kookoksinen keitto seitanista ja kasviksista , lisäksi reilusti limeä ja inkivääriä (v, m)

Ti 18.3.

Lämmin: Välimeren voipapu-tomaattikastiketta, salviaperunamuusia, valkosipulikrutonkeja ja parmesania (saatavana gluteenittomana, saatavana vegaanisena)

Keitto: Peruna-purjokeittoa ja belugalinssejä (g, vl)

Ke 19.3.

Lämmin: Pinaatti-peruna-kikhernecurrya flatbreadillä, paneroitua kukkakaalia, raitaa ja tomaatti-punasipulisalsaa (v, m, saatavana gluteenittomana)

Salde: Lindrothin salaatteja cashew-omenakastikkeessa, kesäkurpitsaa, linssejä, kiinalaista broccolia ja avokadoa (g, m, v)

Keitto: Bataatti-maapähkinäkeittoa ja kookosta (g, m, v)

To 20.3.

Lämmin: Punajuuri-spelttiä, vuohenjuustolla täytetty portobellosieni, tummanpunaista punajuurihummusta ja auringonkukan versoja (saatavana vegaanisena)

Salde: Aasialaista suirusalaattia, paistettua tempehiä ja pähkinädippiä (g, m, v)

Keitto: Tomaatti-linssikeittoa (g, m, v)

Pe 21.3.

PERJANTAIBURGER

Umamipihvi (soijaa, sientä ja sipulia) briossin välissä, lisäksi chipotlemajoneesia, sinappia, tomaattia, Myrttisen suolakurkkua ja rapeaa sipulia (saatavana gluteenittomana ja vegaanisena), lisäksi Rootsin ranskikset ja valkosipulidippi

Lauantaisin Rootsissa tarjoillaan brunssia

Kukapa ei rakastaisi brunssia? Siksi sitä on tarjolla Roots Kitchenissä joka lauantai.

Rootsissa brunssi tarkoittaa lautasannosta. Sitä on tarjolla kahdessa eri koossa. Ne ovat iso ja vielä isompi, kuten eräs asiakas asian oivallisesti kiteytti.

Iso 18€, pieni 12€.

Lue myös Rootsin tarina!