Olemme auki ma-pe 11-17.30 ja la 11-15.30
Rootsin Menu. Hinnat ma-pe lämmin ruoka 12,70, salaatti 12,40, keitto 10,90, 50/50 (puolet salaattia ja puolet lämmintä ruokaa) 14,50,
combo (alkukeitto ja -salaatti sekä lämmin ruoka) 16,90
perjantain burgeri 12,90 sekä
lauantain brunssille on vaihtoehtoina kaksi kokoa 13,90/19,90 euroa
Ma – to lounaisiin sisältyy vastaleivottu leipä ja dippi sekä Turun kahvipaahtimon vastajauhettu kahvi/ haudutettu tee. Burgerin ja brunssin hintaan sisältyy myös kahvi/tee.
Ma 5.6.
Lämmin: Rootsin ratatouillea soijalla, seesamriisiä, paahdettuja siemeniä ja yrttejä (v,g)
Salaatti: Sorrin salaatteja, yrttistä quinoaa, mausteista parsakaalia, hunajamelonia, sitruunaista voipapuhummusta, paahdettua mantelia ja yrttejä (v,g)
Keitto: Mausteista munakoisokeittoa, parsaa, limekookoskermaa ja suolacashewpähkinöitä (v,g)
Ti 6.6.
Lämmin: Paahdettua bataattia ja soijaa chili-inkiväärikastikkeessa, limeriisiä, chimichurria ja cashewpähkinöitä (v,g)
Salaatti: Sorrin salaatteja, yrttistä quinoaa, mausteista parsakaalia, hunajamelonia, sitruunaista voipapuhummusta, paahdettua mantelia ja yrttejä (v,g)
Keitto: Mausteista munakoisokeittoa, parsaa, limekookoskermaa ja suolacashewpähkinöitä (v,g)
Ke 7.6.
Lämmin: Mausteista munakoisoa ja tofua paahdetussa paprikakastikkeessa, kookosriisiä, maustepikkelöityä punasipulia ja suolapähkinöitä (v,g)
Salaatti: Sorrin salaatteja, pestomarinoitua orzo-pastaa, kirsikkatomaatteja, vegefetaa, tapenadea, paahdettua mantelia ja yrttejä (v)
Keitto: Sitruunaista juureskeittoa, basilikaa ja paahdettuja siemeniä (v,g)
To 8.6.
Lämmin: Rapeaa soijaa ja paahdettuja kasviksia bbq-kastikkeessa, paahdettua sipuli-perunamuusia, myrttisen suolakurkkua ja yrttejä (v,g)
Salaatti: Sorrin salaatteja, pestomarinoitua orzo-pastaa, kirsikkatomaatteja, vegefetaa, tapenadea, paahdettua mantelia ja yrttejä (v)
Keitto: Sitruunaista juureskeittoa, basilikaa ja paahdettuja siemeniä (v,g)
Pe 9.6.
Burger Perjantai!
Mbakeryn briossi, sorrin salaatteja, rapeaa mausteista soijaa, tofu-skagenia ja kirpeää omenaa, sekä ranut ranchmajoneesilla
(v, saa g)
La 10.6.
Brunssi julkaistaan perjantaina!