Olemme auki ma-pe 11-17.30 ja la 11-15.30!

Hinnat:

Ma-to lämmin ruoka 13,70 €, salaatti 13,70 € ja keitto 11,20 €

50/50 (puolet salaattia ja puolet lämmintä ruokaa) 14,90 €

Combo (alkukeitto ja -salaatti sekä lämmin ruoka) 16,90 €

Perjantain burger 13,70 €

Lauantain brunssille on vaihtoehtoina kaksi kokoa 14,50/19,90 euroa

Ma – to lounaisiin sisältyy vastaleivottu leipä ja dippi sekä Turun kahvipaahtimon vastajauhettu kahvi / haudutettu tee. Burgerin ja brunssin hintaan sisältyy myös kahvi/tee.

Ma 10.11.

Lämmin: Chana masalaa paahdetulla myskikurpitsalla, punajuurella ja palsternakalla, biriyaniriisiä, maustepikkeliä, suolapähkinää ja korianteria (v, g)
Salaatti: Yrttipaahdettua perunaa, Rootsin coleslawta, rapeaa omenaa, chili-tahinimarinoitua quinoaa ja tofua, sekä salaattia, savumantelia ja kevätsipulia (v, g)
Viikon keitto: Herne-parsakaalikeittoa, sitruunamarinoitua lehtikaalia ja paahdettuja siemeniä (v, g)

Ti 11.11.

Lämmin: Paahteista tofu-myskikurpitsacurrya, seesamriisiä, limemarinoitua mustakaalia, tomaattia ja suolacashewpähkinää (v, g)
Salaatti: Yrttipaahdettua perunaa, Rootsin coleslawta, rapeaa omenaa, chili-tahinimarinoitua quinoaa ja tofua, sekä salaattia, savumantelia ja kevätsipulia (v, g)
Viikon keitto: Herne-parsakaalikeittoa, sitruunamarinoitua lehtikaalia ja paahdettuja siemeniä (v, g)

Ke 12.11.

Lämmin: Yrttistä linssidahlia, basmatiriisiä, seesampikkelöityä kurkkua, korianteria ja suolapähkinää (v, g)
Salaatti: Za’atar paahdettua punakaalia, misotofucrumblea, salaattia chermoula-kastikkeella, appelsiinia, paahdettua mantelia ja minttua (v, g)
Viikon keitto: Herne-parsakaalikeittoa, sitruunamarinoitua lehtikaalia ja paahdettuja siemeniä (v, g)

To 13.11.

Lämmin: Paahdettua munakoisoa ja tofua lämpimän tulisessa inkivääri-maanpähkinäkastikkeessa, kaffir-riisiä, kirsikkatomaattia ja korianteria (v, g)
Salaatti: Za’atar paahdettua punakaalia, misotofucrumblea, salaattia chermoula-kastikkeella, appelsiinia, paahdettua mantelia ja minttua (v, g)
Viikon keitto: Herne-parsakaalikeittoa, sitruunamarinoitua lehtikaalia ja paahdettuja siemeniä (v, g)

Pe 14.11.

Burger: Fritattua juuriselleri-herkkusieni-soijapihviä, piparjuurimajoneesia, yrttistä päärynä-omenarelissiä, Sorrin salaattia ja Mbakeryn briossia, sekä ranut kurkkumajoneesilla (v, saa g)
Salaatti: Za’atar paahdettua punakaalia, misotofucrumblea, salaattia chermoula-kastikkeella, appelsiinia, paahdettua mantelia ja minttua (v, g)

La 15.11.

Brunssilautanen:
-Fritattua juuriselleri-herkkusieni-soijapyöryköitä ja piparjuurimajoneesia
-Miso-kaalipaistosta
-Paahdettua sitruunaperunaa, yrttistä päärynä-omenarelissiä, lehtikaali-quinoasalaattia chermoulalla, paahdettuja siemeniä ja kevätsipulia
-Tomaattifoccaciaa ja chilihummusta
Isossa brunssissa lisäksi:
-Nakkispekkikset ranskalaisilla ja kurkkumajolla
-Piña Colada -smoothie
-Suklaabrownie
(vegaanista, saa gluteenittomana)