Olemme auki ma-pe 11-17.30 ja la 11-15.30!
Hinnat:
Ma-to lämmin ruoka 13,70 €, salaatti 13,70 € ja keitto 11,20 €
50/50 (puolet salaattia ja puolet lämmintä ruokaa) 14,90 €
Combo (alkukeitto ja -salaatti sekä lämmin ruoka) 16,90 €
Perjantain burger 13,70 €
Lauantain brunssille on vaihtoehtoina kaksi kokoa 14,50/19,90 euroa
Ma – to lounaisiin sisältyy vastaleivottu leipä ja dippi sekä Turun kahvipaahtimon vastajauhettu kahvi / haudutettu tee. Burgerin ja brunssin hintaan sisältyy myös kahvi/tee.
Ma 17.3.
Lämmin: Vihreää currya neula- ja edamamepavuilla, kookosriisiä, pikkelöityä punasipulia, thaibasilikaa ja suolacashewpähkinää (v, g)
Salaatti: Misopaahdettua kukkakaalia, appelsiinia, kirsikkatomaattia, tajin-tofudippiä, tahinimarinoitua quinoaa, salaattia, korianteria ja suolapähkinää (v, g)
Viikon keitto: Sitruunaista maa-artisokka-palsternakkakeittoa, yrttiöljyä, vegefetaa ja paahdettua mantelia (v, g)
Ti 18.3.
Lämmin: Kermaista voipapupataa salvialla, appelsiiniriisiä, rakuunapikkelöityä kurkkua, paahdettuja siemeniä ja lehtipersiljaa (v, g)
Salaatti: Misopaahdettua kukkakaalia, appelsiinia, kirsikkatomaattia, tajin-tofudippiä, tahinimarinoitua quinoaa, salaattia, korianteria ja suolapähkinää (v, g)
Viikon keitto: Sitruunaista maa-artisokka-palsternakkakeittoa, yrttiöljyä, vegefetaa ja paahdettua mantelia (v, g)
Ke 19.3.
Lämmin: Rootsin taginea kikherneillä ja aprikoosilla, za’atar riisiä, paahdettua mantelia ja korianteria (v, g)
Salaatti: Paahdettua parsakaalia, rapeaa kikhernettä, caesar-kastiketta, valkosipulikrutonkeja, sitruunaista quinoaa, salaattia, pinaattia ja manteliparmesaania (v, g)
Viikon keitto: Sitruunaista maa-artisokka-palsternakkakeittoa, yrttiöljyä, vegefetaa ja paahdettua mantelia (v, g)
To 20.3.
Lämmin: Maapähkinäcurrya tofulla, limeriisiä, kurkku-fenkolipikkeliä, korianteria ja chili-paahdettuja siemeniä (v, g)
Salaatti: Paahdettua parsakaalia, rapeaa kikhernettä, caesar-kastiketta, valkosipulikrutonkeja, sitruunaista quinoaa, salaattia, pinaattia ja manteliparmesaania (v, g)
Viikon keitto: Sitruunaista maa-artisokka-palsternakkakeittoa, yrttiöljyä, vegefetaa ja paahdettua mantelia (v, g)
Pe 21.3.
Vegeburger!
Fritattua bulgogi-soijaa, sitruunaruoho-retikkapikkeliä, garimajoneesia, salaattia ja Mbakeryn briossia, sekä ranut limemajoneesilla
(v, saa g)
La 22.3.
Brunssilautanen:
Fritattuja juures-härkäpapupyöryköitä limemajoneesilla, sekä za’atarilla maustettua paistosta lehti- ja punakaalista
Paahdettua munakoisoa, veriappelsiinia, maustepikkeliä kurkusta, fenkolista ja retikasta, sekä salaattia, manteliparmesaania ja minttua
Yrttifoccaciaa ja chilihummusta
Isossa brunssissa lisäksi:
Kermaista palsternakkakeittoa paahdetulla maa-artisokalla ja valkosipulikrutongeilla
Puolukkasmoothieta
Marjapiirakkaa vaniljakastikkeella