Kasvisravintola, joka tarjoilee reilua ruokaa

Kaikki sai alkunsa unesta, jossa oli apinoita. Ei siitä kuitenkaan sen enempää. Tärkeintä on, että ennen pitkää kasvisravintola Roots Kitchen sai alkunsa. Pistimme sen pystyyn, koska halusimme tarjota hyvää kasvisruokaa hyvällä meiningillä.

Rootsissa ruoka on värikästä, rohkeaa, maukasta ja täyttävää. Se on reilua monella tavalla: reilun kokoisia annoksia ja reilusti makua sekä reilua eettisesti ja ekologisesti.

Näinkin voi toimia

Me haluamme tehdä ja tarjota hyvää ruokaa, mutta myös innostaa ja inspiroida. Pyrimme siihen, että annoksemme ovat oivaltavia ja saavat asiakkaamme innostumaan kasvisruoasta.

Parhaita ovat ne hetket, kun joku asiakkaistamme kertoo, että hän on meidän ansiostamme alkanut kasvissyöjäksi. Sekin lämmittää mieltä, kun joku kertoo syövänsä enemmän kasvisruokaa meidän takiamme.

Värikästä, maukasta ja täyttävää – sellaista on ruoka kasvisravintola Roots Kitchenissä

Jos mietit, mikä tekee kasvisravintola Rootsista niin pidetyn, mieti täyttäviä annoksia täynnä värejä ja makuja sekä ruokaa, josta tulee hyvä mieli.

Mieti lautasta täynnä tuoreita kasviksia, kirkkaita värejä, toisiaan täydentäviä makuja ja erilaisia rakenteita sekä tuoksua, joka saa veden kielelle.

Mieti välitöntä tunnelmaa ja rentoa meininkiä, tuttuja kasvoja ja uusia kokeiluja.

Joko tuli nälkä? Tule käymään.