Olemme auki ma-pe 11-17.30 ja la 11-15.30!

Hinnat:

Ma-to lämmin ruoka 13,70 €, salaatti 13,70 € ja keitto 11,20 €

50/50 (puolet salaattia ja puolet lämmintä ruokaa) 14,90 €

Combo (alkukeitto ja -salaatti sekä lämmin ruoka) 16,90 €

Perjantain burger 13,70 €

Lauantain brunssille on vaihtoehtoina kaksi kokoa 14,50/19,90 euroa

Ma – to lounaisiin sisältyy vastaleivottu leipä ja dippi sekä Turun kahvipaahtimon vastajauhettu kahvi / haudutettu tee. Burgerin ja brunssin hintaan sisältyy myös kahvi/tee.

Ma 20.1.

Lämmin: Chili sin carnea, basmatiriisiä korianterinsiemenillä, lime-kaurafraicea, suolapähkinää, misopaahdettua maissia ja korianteria (v, g)
Salaatti: Yrttisiä paahdettuja perunoita, balsamicomarinoitua kirsikkatomaattia, basilika-tofudippiä, quinoaa sitruunavinegretellä, salaattia, pinaattia ja paahdettuja siemeniä (v, g)
Viikon keitto: Paahteista tomaatti-paprikakeittoa, vegefetaa, paahdettua mantelia ja kevätsipulia (v, g)

Ti 21.1.

Lämmin: Rootsin burgundinpataa soijalla ja herkkusienillä, sipuli-perunamuusia, Myrttisen suolakurkkua, savumantelia ja basilikaa (v, g)
Salaatti: Yrttisiä paahdettuja perunoita, balsamicomarinoitua kirsikkatomaattia, basilika-tofudippiä, quinoaa sitruunavinegretellä, salaattia, pinaattia ja paahdettuja siemeniä (v, g)
Viikon keitto: Paahteista tomaatti-paprikakeittoa, vegefetaa, paahdettua mantelia ja kevätsipulia (v, g)

 

 

Ke 22.1.

Lämmin: Kermaista vihreää linssipataa, za’atar riisiä, kirsikkatomaattia, chili-maapähkinää ja korianteria (v, g)
Salaatti: Paahdettua porkkanaa rakuunalla, veriappelsiinia, chili-tahinimarinoitua couscousia, sitruunavoipapuhummusta, rapeita mausteisia kikherneitä, salaattia, siemendukkahia ja korianteria (v)
Viikon keitto: Paahteista tomaatti-paprikakeittoa, vegefetaa, paahdettua mantelia ja kevätsipulia (v, g)

To 23.1.

Lämmin: Rootsin shakshukaa tofulla ja kikherneillä, yrttiriisiä, cashewpähkinää ja korianteria (v, g)
Salaatti: Paahdettua porkkanaa rakuunalla, veriappelsiinia, chili-tahinimarinoitua couscousia, sitruunavoipapuhummusta, rapeita mausteisia kikherneitä, salaattia, siemendukkahia ja korianteria (v)
Viikon keitto: Paahteista tomaatti-paprikakeittoa, vegefetaa, paahdettua mantelia ja kevätsipulia (v, g)

Pe 24.1.

Vegeburger!
Paahdettua seitania kermaisessa chili-soijakastikkeessa, inkivääri-sipulikompottia, kirpeää omenaa, salaattia, Mbakeryn briossia ja misomajoneesia, sekä ranut seesam-kurkkumajoneesilla
(v, saa g)

 

La 25.1.

Lauantaibrunssi julkaistaan perjantaina!