Hakaniemen lounaslista – viikko 4

Lämmin lounas 10,50€, salaatti 10€, keitto 8,90€.
Perjantai-burgeri 12€.

Ma 21.1.

Lämmin: Sitruunariisiä, pähkinöitä ja kasviskormacurrya tofulla, porkkanalla, herneillä ja kukkakaalilla, sekä vihreää chiliä ja tuoreita yrttejä (m,v,g)

Salde: Nuudelisalaattia porkkanalla, kurkulla ja cashewpähkinöillä, sekä vegaanisella nam prik pla-kastikkeella, mintulla ja mungpavun iduilla (m,v,g)

Keitto: Kasvissosekeittoa hummuksella ja seesaminsiemenillä (m,v,g)

Ti 22.1.

Lämmin: Paistettua tempeä pinaattikastikkeella, selleri-perunapyreellä ja valkosipulikaalilla, sekä kirsikkatomaatteja ja yrttejä (m,v,g)

Salde: Za’atar perunasalaattia purjolla, pinaatilla, kesäkurpitsalla ja parsakaalilla, sekä hummusta, kikherneitä ja sitrusvinaegrettea (m,v,g)

Keitto: Vegaanista borssikeittoa kylmäsavutofulla (m,v,g)

Ke 23.1.

SIIVOUSPÄIVÄ,
olemme suljettu!

To 24.1.

Lämmin: Soijapyöryköitä keitetyillä perunoilla, paahdetulla palsternakalla ja kaurakermakastikkeella ja tilliöljyllä (m,v)

Salde: Vegaanista caesarsalaattia tofulla, mantelilla ja parsakaalilla, sekä lehtikaalia ja kirsikkatomaatteja (m,v,g)

Keitto: Khao soi-nuudelikeittoa (m,v,g)

Pe 25.1.

Mustapapu-sienipihvi vegaanisella sämpylällä, Rootsin bbq-kastikkeella, tomaatilla, salaatilla, chilimajolla ja paahdetulla sipulilla, sekä käsinleikatut ranskalaiset, valkosipuli-sitruunakaalia ja vegemajoa (m,v, saa glut. )

Brunssia lauantaisin

Brunssi on usein yksi viikon kohokohdista: leppoisa hetki tavata ystäviä ja nauttia hyvää ruokaa. Siksi Roots Kitchenissäkin tarjoillaan brunssia joka lauantai.

Rootsin brunssi on lautasannos, jota tarjoillaan kahdessa eri koossa. Ne ovat iso ja vielä isompi, kuten eräs asiakkaistamme asian totesi.

Brunssin hinta 15 € ja 21 €.

Kurkkaa täältä muuten Rootsin koko tarina!